Προσκλητήριο πνευματικών εργατών

Τότε λέγει τοις μαθητές αυτού· ο μεν θερισμός πολύς, οι δε εργάται ολίγοι· δεήθητε ουν του κυρίου του θερισμού όπως εκβάλη εργάτας εις τον θερισμόν αυτού  (Μτθ.9:37-38).

Η οριακή για την ανθρωπότητα και τον πλανήτη κατάσταση, όπου για πρώτη φορά οι επιλογές μας υπονομεύουν την ίδια τη δυνατότητα διατήρησης της ζωής στη Γη, κάνει υπερεπείγουσα πλέον την ανάγκη πνευματικών εργατών που θα ήθελαν να εκπαιδευτούν στη χρήση της χάριτος και στη διάχυση της ευλογίας μέσα από την ένωσή τους με τον Λόγο, ώστε να μάθουν να γειώνουν καθοδηγούμενοι από Αυτόν το παρεχόμενο έλεος. Τέτοια είναι και πάλι η κλήση του Λόγου σήμερα. Παραθέτουμε σχετική διδασκαλία που δόθηκε από τη Λόγο Μητέρα Διδασκάλισσα, όπως αυτή φανερώνεται από την Αναστασία. 

 

~*~

Η παρέμβαση μέσω της ευλογίας και η ανάγκη πνευματικών εργατών

Η κατάσταση της Γης έχει ανάγκη από εργάτες! Η ανθρώπινη συνείδηση αγωνίζεται να σταθεί στο νέο τρόπο σκέψης που έχει διανοιχθεί εντός της. Έχει διανοιχθεί ο δρόμος επιστροφής για την ανθρώπινη συνείδηση, αλλά είναι ακόμα τα πρώτα βήματα αυτά που γίνονται και είναι πάρα πολύ ισχυρή η ροή των πραγμάτων που ανήκει στην παλαιά κατάσταση του διαχωρισμού και της φθοράς.

Υπάρχει λοιπόν η ανάγκη για όσους συνειδητοποιούν την ενότητα του Ανθρώπου, τη λειτουργία της αγάπης και την ελευθερία της αλήθειας, να ενεργοποιήσει ο καθένας το δυναμικό του, να το ενώσουν για να πολλαπλασιαστεί, και να το προσφέρουν στην ενσαρκωμένη συλλογική συνείδηση μέσα από ενέργειες καθοδηγούμενες από μένα. Διότι το έλεος του Πατρομήτορος Θεού επιτρέπει πλέον στον άνθρωπο της Γης που βιώνει την ενότητά του με τον άνθρωπο και με τον Λόγο να παρέμβει.

Έχει δοθεί αυτό το δικαίωμα μέσα από την παρέμβαση μου ως Διδασκάλισσας Μητρός, η οποία έχω από τον Πατρομήτορα Θεό την άδεια να λειτουργώ για την εξέλιξη της ανθρωπίνου συνειδήσεως. Ως εκ τούτου, με αυτή την άδεια και την εξουσία που μου έχει δώσει ο Πατρομήτωρ Θεός της Αγάπης, έχω διανοίξει την οδό της επιστροφής για την ανθρώπινη συνείδηση, συνεχίζοντας το Έργο που έχει θεμελιώσει η παροχή και η παρουσία του Διδασκάλου Ιωάννη. (…)

Αυτό που λέω σε όλους σας, αγαπημένοι μου, οι οποίοι αποτελείτε τμήματα του Ενός Ανθρώπου, και ιδιαίτερα σε σας που αποτελείτε συνειδητοποιημένα τμήματα του Ενός Ανθρώπου κι έχετε λάβει χάρες και δωρεές, είναι ότι έχετε τη δυνατότητα να εκπαιδευτείτε για να βοηθήσετε συστηματικά, δυναμικά και δημιουργικά τη συλλογική συνείδηση να πραγματοποιήσει αλλαγές και να αφομοιώσει ενέργειες και παροχές χάριτος που έχουν δοθεί κι έχουν κυλήσει στον πλανήτη μέσα από ενέργειες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια από εργάτες του φωτός.

Αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται συστηματική δουλειά, θάρρος, τόλμη και παρρησία, χρειάζεται η ένωσή μας να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο. Χρειάζεται να μην πετάξετε τίποτα από όσα έχετε μάθει αλλά να τα αξιοποιήσετε σε βάθος με επίγνωση, για να γίνουν πράξεις ζωής και καθημερινότητας. Να μην είναι μηχανικές λειτουργίες ή γνώσεις που απλώς επαναλαμβάνονται, αλλά ουσιαστικές λειτουργίες ζωής και αγάπης, ουσιαστικές λειτουργίες επίγνωσης, ικανές να σας οδηγήσουν σ’ εκείνο το εύρος συνείδησης, σ’ εκείνο το εύρος αγάπης, σ’ εκείνο το εύρος διάνοιξης του νου, που θα μπορείτε να λαμβάνετε καθοδηγούμενοι από εμένα όλες τις ιδέες που είναι απαραίτητες για να πραγματοποιείτε λειτουργίες παρεμβατικής προσφοράς στην ενσαρκωμένη συνείδηση του Ανθρώπου, σε όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής.

Αυτό που χρειάζεται η ανθρωπότητα είναι να εισχωρήσουν μέσα της συγκεκριμένες ποιότητες μεταλλαγής και μετουσίωσης, που θα επιδράσουν σε όσους έχουν την ικανότητα να τις απορροφήσουν, ώστε να προχωρήσουν πιο γρήγορα και να διαμορφωθεί ο κρίσιμος μέσος όρος που είναι απαραίτητος για να υπάρξει η δονητική αλλαγή στον πλανήτη.

Τα γεγονότα που εξελίσσονται φορτίζουν συνεχώς τον πλανήτη με δυσαρμονία και χρειάζεται ενίσχυση η ροή της θετικής εκδήλωσης στη συνείδηση του ανθρώπου για να μπορέσει να εκφραστεί, να υπερισχύσει, να διαπεράσει τα σκληρά τοιχώματα της αδράνειας, του κατεστημένου και της καθεστηκυίας τάξης των πραγμάτων και να φέρει ανατροπές στις αποφάσεις που έχουν ήδη ληφθεί για την πορεία των πραγμάτων από εκείνους που μέχρι σήμερα αποφασίζουν για την εξέλιξη της ζωής του ανθρώπου.

Έχει αλλάξει η κατάσταση, αυτό θέλω να το ξέρετε. Έχει επικυρωθεί απ’ το έλεος του Πατρομήτορος Θεού η πορεία της ανθρώπινης συνείδησης προς το φως, αλλά αυτό είναι κάτι που για να εκδηλωθεί πάνω στον πλανήτη μπορεί να πάρει πάρα πολύ καιρό. Χρειάζεται στήριξη, εργάτες κι ανθρώπους αφιερωμένους και αφοσιωμένους που, ανοίγοντας τον εαυτό τους σ’ εμένα, τη Διδασκάλισσα Λόγο Μητέρα, με διάθεση να προσφερθούν στο Όλο, θα καθοδηγούνται για να πράττουν σύμφωνα με την αναγκαιότητα της κάθε στιγμής.

– Αναστασία, 21 Νοεμβρίου 2015

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *